keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Viajera

Täällä maailman surkein bloggaaja, holahola. Viimeisiä viedään töissä, huomisen jälkeen tämä tyttö on vapaa kuin taivaan lintu. Ihan ensimmäiseksi suunnataan nokka kohti Santiagoa, josta on tarkoitus jatkaa Atacaman autiomaan kautta Bolivian puolelle suolatasangoille. Ainakin La Paz, Cuzco ja Macchu Picchu ovat tehtävälistalla, mutta muuten mennään sinne, mikä parhaalta tuntuu.

Töissä on mennyt vähän niin ja näin, muutaman artikkelin olen kirjoittanut, mutta lehteen asti ne eivät vielä ole eksyneet. Lupailuja kyllä julkaisusta on tullut, joten vielä riittää hitunen uskoa. Työtodistuksen el director lupasi kirjoittaa, joten kunhan sen saan, olen tyytyväinen.

Pari viikkoa sitten kiivettiin muutaman tunnin ajomatkan päässä olevalle Volcan Lonquimaylle. Oli ihan mieletöntä. Aurinko paistoi, lumi kimmelsi ja hiki valui noroina pitkin selkärankaa, kun puuskutettiin kolmen kilometrin korkeuteen. Huipulla väsymys katosi hetkessä.Silmänkantamattomiin jatkuneet Andit ja sinne tänne ripotellut tulivuoret vetivät aika sanattomaksi. Tuli pienelle gringalle aika kärpäsenkakka-olo. On se luonto jotain ihmeellistä.Ylöspäin matkaa tehtiin reilu neljä tuntia sauvojen kera, mutta alastulo oli jokseenkin ripeää. Peppu hankeen ja menoksi! Voin kertoa, että goretex-housuissa oli sen verran hyvä luisto, että välillä ihan pelotti, kun vauhti kiihtyi. Jää ehkä kaatopaikan pyllymäet kakkoseksi Andeille.Tänään on illalla tiedossa läksiäis-illanvietto, sitä ennen pitäisi vielä vähän jaksata pakkailla kamoja. Santiagossa asuvat Anni ja Jukka onneksi lupasivat majoittaa osan kantamuksistani, joten aion ottaa reissuun mukaan mahdollisimman vähän tavaraa. Läppärin myös jätän suosiolla kantamuksista, jatkan tätä mun ahkeraa päivitystahtia sitten vaihtuvista nettikahviloista.

1 kommentti:

 1. Jee jeee!!! :) Ihania maisemia tuolla vuorilla ja oon siitä mäenlaskusta etenkin kade!!!

  Naattikaa reissusta ja päivittele aina tietoja nassukirjaan ja tänne että missä meette!! :)

  Pidä huolta itestäs! <3

  Pus hal! :)

  -Sarahi-

  VastaaPoista