keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Pitkin poikin mannerta

Chile on jaanyt kauas taakse hetkeksi ja maa on kerinnyt vaihtua Argentiinan kautta Uruguayksi. Busseissa on tullut vietettya kiitettavasti aikaa, mutta aina on paamaara ollut vaivan arvoinen. Buenos Airesissa vietetyn parin paivan jalkeen nappasimme lautan Montevideoon ja heti tietysti suuntasimme rantaa kohti. Lautta oli selkeasti argentiinojen ja uruguaylaisten ruotsinlaiva, taxfree aukesi heti kun koysi irtosi rannasta ja paivatangot alkoivat. Yhtaan humalaista en kylla nahnyt, mika nyt ei tietystikaan ole yllattavaa. Kaikki hinnat ilmoitettiin dollareissa, ja totesin rahavarojeni riittavan juuri ja juuri seitseman dollarin suklaalevyyn. Oi koyhan elamaa. Taalla on nimittain aika kallista, ei puhettakaan muutaman euron yopaikoista tai illallisista.
Joulu siis kuluu tassa rannan tiiviissa laheisyydessa, ajatuksena on hakea vahan piknik-tarpeita ja viettaa aatto valtameren aaltojen loisketta kuunnellessa.

4 kommenttia:

  1. Talvisesta kotkasta hyvät joulun toivotukset lämpöiseen etelään. Täällä on satanut ainakin 30 senttiä lunta tosin pakkanen on jo mennyt persuuksilleen. Sara on jossakin kaupungilla mutta saapunee aamuun menn essä yöpuulle.

    Terveisin Mummi. vaari,donna ja lemmy

    VastaaPoista
  2. Pah, kotii jo tulin ja kello on hiukka yli 10! :) Olin poikien kans saunomassa ja pelaas pleikkaa :)

    Nyt hilaudun donnan ja lemmyn viekkuun nukkumaan :)

    Ihanaa joulua!! :) Täällä lunta ihan pirusti!

    Suukkoja ja haleja! <3

    Sara

    VastaaPoista
  3. Paskaa sattuu joo reisussa! Oonalta vei varmaan siivooja 400 randia sen pussista jonka oli jattan yopoydalle! Nyt se itkee tyhmyyttaan sangyssa!
    Taalla kans melko kallista! Viinit ja ruoka kohtuullisen edullista, ottaen huomioon laadun joka tod hyvaa!! Merkkikaupoissa, joita on taalla kuten muissakin suurkaupungeissa, hinnat ovat yhta kallita ku suomessa! Paikallisesta Sparista saa edullista ruokaa ja eritt hyvia viineja muutamalla eurolla! Hotlan seafood ravinteli on exelent ja viinikellari myos mut taalla kallis!

    VastaaPoista