keskiviikko 14. lokakuuta 2009

No soy muerta

Solamente siento que siempre tengo mucha prisa. Töissä ja salilla käyminen imee kiitettävästi mehut pois. Yksi päivä eksyttiin kyllä Maijan kanssa jumppaan, joka ennemminkin harjoitti poskilihaksia kuin toivottuja vastaavia. "Pilateksessa" nosteltiin jumppapalloa peppu pitkällä ja vetäjänä toiminut matami oli kuin ala-asteen painajaismaisilta liikkatunneilta, vain tamburiini puuttui. Repeiltiin aikamme ja jälkeenpäin menimme paikalliseen nauttimaan parit pisco sourit rentoutumisen nimissä.

Hirveästi olen tavannut kivoja ja mielenkiintoisia ihmisiä, pääosin chileläisiä, ja olen jo ihan kotonani si po- ja cachai-tulvan keskellä. No en nyt sentään väitä, ettäkö kaikkea ymmärtäisin, mutta paljon enemmän kuin kuusi viikkoa sitten.

Sunnuntaina käytiin tyttöjen kanssa katsomassa Bastardos sin gloria(josta muuten tykkäsin paljon), ja huomasin, että espanjankielisten tekstien lukeminen jäi päälle, vaikka kieli vaihtuikin takaisin englanniksi. Täällä on onneksi leffat siis teksteillä, eikä mitään koomisia dubbausyrityksiä.

Töissä oli tänään melko hulvatonta, José lähti Santiagoon loppuviikoksi ja jätti minut ja Lauran täyteen vastuuseen nettipuljun pyörittämisestä. Hommaa on aika sikana, ja pitäisi muistaa kaiken maailman ihme nippelitietoa, jotta hommat sujuisi(Mullahan ei ole tapana tehdä muistiinpanoja. Kyl miä muistan!). Kymmentuntiseen siis mahtui paljon kikatusta, epätoivoa ja kiroilua, mutta kyllä ne uutiset jossain muodossa aina sinne sivulle päätyi.

Kohta lähdetään taas leffaan, nyt katsomaan jotain draamaa Pinochetin ajoista. Voi olla, että multa menee kaikkea olennaista ohi, mutta katselen sitten vaikka kauniita maisemia(?).

3 kommenttia:

 1. Heiii! Kiva että sulla on hauskaa siellä!! Täällä on hyytävän kylmä... Palelee ja kaikki uudet syysvaatteet ovat ihan hyödyttömiä. :'( Talvivaatteet on jo kaivettu esille.

  Eelis kyselee joka päivä voisko sulle soittaa? Kerroin sille että se voi olla vähä hankalaa... ?

  Nyt takas lastenhuoneprojektin pariin.

  Haleja!
  -L

  VastaaPoista
 2. Jee, vihdoinki kuulumisia, oon niitä jo ootellu!! :D

  Kivalta kuulostaa sun elo siellä! :) Laitahan kuviloita taas kaikesta mahollisesta näkyviin! :)

  Mulla ollu paljon töitä ja selkä vähän vihottelee mulle ku oon pari kertaa käyny lenkillä, just täällä äippäs kanssa pähkäilen mitä vois tehdä ja mitä hoitoja (?) kokeilla :) Kattelen osteopatiasta just netissä.. jospa sitä kokeilis seuraavaks :)

  Suukkoja ja haleja! :) <3

  VastaaPoista
 3. No jos ei nyt kuollut niin ainakin vähän laista kommentoimaan :D

  Hianoo että ootte saanu noin paljon vastuuta! Mut jos siel kaikki painaa jotain 12-tuntista päivää, niin kai ne nyt lähtee sieltä äkäseen heti kun vaan tilaisuus tulee :)

  Vaik väsyttää, niin kertosit nyt enemmän!

  - Heidi

  VastaaPoista