sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Casi chilena

Muutaman tunnin pituisen virastokierroksen, useiden sormenjälkien, lukuisten kuvien ja paljon odottelun jälkeen olen siis melkein chileläinen. Sain ihan oman runin, joka on siis kuin sotu. En tiedä sille muuta käyttöä kuin sen, että kaupassa kortilla maksettaessa se pitää aina kirjoittaa kuittiin. Kuulemma saisin myös luottokortin hakea nyt pankista! Hmm, ehken kuitenkaan tee sitä, vaikka ajatus onkin aika houkutteleva.



Sotua varten tietysti tarvittiin isän ja äidin nimet ja kaikkea muutakin tosi oleellista setä kyseli pitkän haastattelun aikana. Yhtäkkiä siinä nimien kysymisen jälkeen setä sanoi että "kun kuolet, niin luovutatko elimet?" Olin ihan että, joo, siis kai, siis joo. Nyt siis papereissa lukee, että neiti Leppä enemmän kuin mielellään luopuu sisäelimistään. Ehkä piilotan paperit visusti.


Tän ruokailun jälkeen sali oli ihan järkevä ratkaisu.

Viikko on mennyt hirmu nopeasti, töissä käymisestä ja muusta ajasta on tullut aika rutiinia. Maijan kanssa saatiin vihdoin raahattua pienet peppumme salille ja heti ensimmäiseen mahdolliseen jumppaan. Juteltiin siinä alussa, että no eihän tää varmasti voi olla mitään rankkaa, nää nyt on jotain Chile-jumppia. Huh huh, vartin jälkeen kun naamat punaisina käännyttiin katsomaan toisiamme, ei tarvinnut enää sanoa mitään. Salilla on myös tanssikursseja, tästä se mun tanssiura vielä urkenee.


Tänään on satanut koko päivän. Eilen oli jo ihan kesä, mutta nää säät vaihtelee aika radikaalisti. Äsken oltiin tossa tyttöjen kanssa olkkarissa syömässä, kun alkoi korvan juuressa liristä. Kipaisin keittiöstä nopeasti kipon lattialle ja jatkettiin herkuttelua.

4 kommenttia:

  1. Pah, äitin tyttönä otat kaikki maholliset luottokortit ja alat huoletta vinguttamaan!! :D

    Pahoja kyssäreitä setä sulle vedelly... kysyyköhän ne kaikilta vai vaan kauniilta ja nuorelta eurooppalaiselta? Vois olla sun elimet kuumaa kamaa sielläpäin...HYI!!!! Nyt en ajattele asiaa enempää tai nään unia et sua laitetaan palasiks.... :D

    Täällä ihan saatanan kylmä ja tuulee...nyt saunaan lämmitteleään ja villasukat jalassa viltin alle sohvalle kattoo Täydellisiä... Haluutko juonipaljastuksia?????? :)

    VastaaPoista
  2. no oon aina välillä netistä nähny jotain täykkäri-juttuja, jostain häistä? tääl ei oo tullu paljoo telkkaria katottua:D
    ne kuulemma joo kysyy elinten luovutusta kaikilta, mut laura osas kertoa et esimerkiks perussa ihmisiä valkataa uhriks sen perusteella et onko luovuttaja..noo, sormet ristissä:D

    VastaaPoista
  3. Juu luottokortit vaan vinkumaan!! Älä hitossa siellä anna lupaa elimille!! Setä on varmaan myyny sun munuaiset jo eteenpäin!
    Visalla voi sitten palkita itsensä kun herää kylkiviillon kans paikallisessa hospitaalissa!
    No ehkä vaan elokuvissa voi käydä noin...
    Minkälaiset salit siellä on? Ja oliko Les Mills tunteja??

    VastaaPoista
  4. Rutin avulla voi ostaa/varata mm. bussilippuja netistä. Mulla ei sitä ole ja mitä kummallisemmissa paikoissa sitä kysytään...

    VastaaPoista