keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Mi estilo chileno

Siis tänään mulla on ollut kauhea vaatekriisi. En osaa millään päättää, laittaisinko tuon vaatekaappini tukipilareihin kuuluvan asun ihan sellaisenaan, vai asustaisinko sitä vielä rohkeasti neuleella, johon olen syvästi kiintynyt lähiviikkoina? Mielessäni on vielä kolmaskin vaihtoehto, mutta se voisi olla jopa liian rohkea, vaikka olenkin aika villi pukeutuja. Nyt siis tarvitaan apua. Kiehauttaako tämä asu latinoveren liian kuumaksi?
Vai kannatatteko ajatusta tämän neuleen kietaisemisesta harteille kaunista kuosia tasoittamaan?Meneekö tämä jo liian rajuksi?
Kaikille tyyliäni kadehtiville joudun valitettavasti kertomaan, että housu-paita-yhdistelmä on kotiutettu täällä Chilen maaperällä, joten zaroista ja ginatricoteista sitä on turha lähteä etsimään. Kerrankin ei tarvitse pelätä, että vastaantulijalla olisi sama vaate päällä! Neule sen sijaan on UFF:ltä, joten luotan myös sen uniikkiuuteen.

Niin, katsokaas vielä tätä! Tällaiset ihanuudet löysin kaupungilta yhtenä päivänä. Ihan ykkösasuste tällä hetkellä.

10 kommenttia:

 1. Toi neule ja villasukat täydentää kivasti ton sun lookin! Tykästyin. Oispa mullakin jotain noin hehkeetä. Keep up the good work!
  Terveisin Laura

  VastaaPoista
 2. Iik. Ihana outfit. Mä tykkään siitä kolmannen kuvan kokonaisuudesta. Oot jotenkii niin nätskä siinä!!

  Rakastan sun hiuksia! Onks niissä jotaa pinnejä vai niinku ponnari? Mistä toi panta on ostettu?

  -L
  ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, kannattaa listä siihen vielä mahdollisimman paljon karvaasusteita. Se on kuuminta hottia. Mä en enää mitään muuta käytäkkään.. Leni tykkää mun tyylistä kans kovasti.

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt kuule Chilen poijjaat käy kuumina, kun tuollaisissa asuissa siellä liikut. Mun on vähän vaikea valita, että mikä olis paras, koska kaikki on "kuuminta hottia" :D. Nyt vaan kateellisena tuijotan noita kuvia ja mietin, että miten ihmeessä minä saisin saman tyyliset asut ;)

  Aurinkoisin syysterveisin
  Tanja

  VastaaPoista
 5. Näytät just samalta ku se mun norsuyöski päällä! Jatka samaan tyyliin ni Janitsu on tyytyväinen!!

  VastaaPoista
 6. Voi Tsiisus!! :D Onko noi sukat muuten tehty laama-eläimen karvasta? :) Aattelin vaan et ootko tavannu mun sukulaisia? :D

  VastaaPoista
 7. Tarviiko Mummin tehä sulle uudet villasukat ja lähettää ne sinne Chileen. Mummin neulomat olisivat lämpimämmät????
  terkkuja Kerimäeltä
  Mummi ja Vaari

  VastaaPoista
 8. hei vähän oon innoissani ku mun muotiblogi on saavuttanu näin suurta suosiota:D kerimäelle terveisiä, että mummin sukat olisi varmasti tuhat kertaa lämpimämmät ja pehmosemmat!täällä ei sisätiloissa ilman villasukkia pärjää!

  VastaaPoista